جنایت آتنا بازیچه دست جریان روشنفکری/ سوء استفاده از احساسات مردم برای بازی‌های سیاسی

ساخت وبلاگ

چند روز قبل بود که خبر کشته شدن دختر خردسالی در پارس آباد از توابع استان اردبیل، در صدر پر بازدیدترین‌ اخبار رسانه‌ها قرار گرفت. از شنیدن جزئیات خبر قتل آتنا اصلانی دل هر ایرانی به درد می‌آید و باعث شد تا واکنش‌های مختلفی را در شبکه‌های اجتماعی شاهد باشیم. درباره علت این جنایت مطالب مختلفی گفته شد اما با پیگیری‌های نیروی انتظامی و مقامات قضایی، قاتل دختر بچه مذکور به انگیزه قتل خود اعتراف کرد.

بخش‌هایی از اعترافات قاتل آتنا:

«دو، سه روزی بود که با دیدن آتنا و طلاهایش وسوسه شده بودم. روز حادثه به مغازه‌ام آمد که آب بخورد و چون کسی آنجا نبود، به طرفش رفتم. خواستم نقشه‌ام را اجرا کنم اما او شروع کرد به فریاد زدن. برای همین دستم را روی دهانش گذاشتم و وقتی به خودم آمدم که دیگر نفس نمی‌کشید. ترسیده بودم و جسدش را داخل ساکی گذاشتم و آن را به پارکینگ بردم و در بشکه پلاستیکی مخفی کردم تا سر فرصت در محلی خلوت رها کنم اما چند روز بعد به عنوان مظنون دستگیر شدم و رازم فاش شد.»

با فروکش کردن موج اولیه احساسات، علل مختلفی را می‌توان به عنوان ریشه چنین حوادثی برشمرد. اما آنچه توجه بسیاری را به سمت خود جلب کرد اظهاراتی بود که تعدادی از هواداران بعضی از جریانات سیاسی در شبکه‌های اجتماعی مطرح کردند و این درد اجتماعی را به لغو سند ۲۰۳۰ مرتبط دانستند.

برخی در حاشیه این خبر دردناک نوشتند اگر سند ۲۰۳۰ مورد توجه قرار گیرد و بحث آموزش جنسی کودکان در مدارس پی گیری شود دیگر شاهد چنین فجایعی نخواهیم بود.

در همین راستا صبا آذرپیک خبرنگار سرشناس روزنامه اعتماد با انتشار توییتی در صفحه خود با حمله به منتقدین سند آموزشی ۲۰۳۰ نوشت: «اگر اونهمه رگ گردن برای سند ۲۰۳۰ کلفت نمی‌کردید، بچه‌ها در مدرسه آموزش مزاحم‌های جنسی رو می‌دیدند الان ممکن بود چنین قربانی نداشته باشیم.»

آمار آزارهای جنسی کودکان در کشورهای اروپایی که چندین سال تجربه اجرایی کردن این آموزش‌ها را در کارنامه دارند:

به گزارش  NSPCC مرکز جلوگیری از بدرفتاری با کودکان انگلستان در بین دختران و پسرانی با رنج سنی بین ۱۳ تا ۱۸ سال در انگلیس و ولز، یک‌سوم دختران و ۱۶ درصد پسران مورد خشونت جنسی قرار گرفته‌اند و در سال ۲۰۱۰ بیش از ۲۳۰۰۰ کودک که کمتر از سنین دبیرستان بوده‌اند، قربانی تجاوز جنسی شده‌اند.

در کانادا نیز ۱۷ درصد دختران زیر ۱۶ سال و ۱۵‌درصد پسران زیر ۱۶ سال مورد تجاوز قرار گرفته‌اند.

همچنین در کشوری مانند آمریکا طبق آماری که در سال ۹۴ منتشر شده است، سالانه ۵ درصد مردم آمریکا کودکان را مورد آزار جنسی قرار می‌دهند.

با مقایسه آمارهای تجاوز به کودکان در کشورهایی که سال‌هاست در حال اجرای سند ۲۰۳۰ هستند با کشورهای دیگر همچون ایران، می‌توان گفت ادعاهایی در مورد وقوع تجاوز به دلیل لغو سند ۲۰۳۰ به هیچ عنوان معتبر نیست.

آمارها نشان می‌دهد هیچ ارتباط خاصی بین تجاوز به کودکان و اجرا یا لغو سند مذکور وجود ندارد و چه‌بسا تجاوز به کودکان در این کشورها بسیار بیشتر از کشورهایی است که زیر بار اجرا کردن این سند نرفته‌اند و آن را برای فرهنگ کشورشان مضر دانسته‌اند.

نگاه بزرگان دینی ما نیز تایید این موضع است. شهید بهشتی در این رابطه می‌گویند:

«در یک محفل علمی و تصمیم‌گیری این مسئله که هر چند وقت یک بار مسئله روز می‌شود مطرح شد…به آن‌ها گفتم …اگر منظورتان این است که بچه‌ها در اولین فرصت و زمانی که توانایی دارند اندام‌های جنسی را بشناسند نقش اندام‌ها را بدانند ترشحات اندام‌ها را بدانند خوب این برای بچه مسلمان مسئله تازه‌ای نیست. شما میدانید که همیشه همین بچه مسلمان را با رساله عملیه آشنا می‌کردند…سعی می‌کردند به دختر خانم‌ها قبل از اینکه به نه سالگی تمام برسند و احتمالا خودشان با مسئله عادت ماهانه روبرو بشوند به شکلی از اشکال بفهمانند که اگر چنین چیزی دیدی وحشت نکن خیال نکن یک بیماری داری بلکه این یکی از نشانه‌های کمال آفرینش و خلقت زن است که عادت ماهانه شود بعد هم به او می‌گفتیم حکم اسلام در این باره این است…به هر حال به آن‌ها گفتم این حرف‌ها برای بچه مسلمان‌ها نیست این حرف‌ها برای بچه مسیحی‌ها است. شما شنیده‌اید که در عالم کاتولیک‌ها…اصلا نام اندام‌های جنسی را در حضور بچه‌ها به هر شکل بردن گناه تلقی می‌شد. خوب در اسلام چنین چیزی نیست… من فکر می‌کنم که طرح این مسئله به شکل خیلی روباز و متین با کودک هیچ اشکالی ندارد. هر قدر او را بیشتر در برابر این معمای ندانسته قرار بدهیم یک ظلم به او کرده‌ایم» (نقش آزادی در تربیت کودکان. ص ۲۵. شهید بهشتی)

چند وقتی است که از سوی برخی جریانات به اصطلاح روشنفکری قانون قصاص زیر سوال برده می‌شود. از نگاه این جریان قصاص یک خشونت محسوب می‌شود که قرار است با خشونتی دیگر جواب داده شود.

با توجه به احکام اسلامی، قاتل آتنا قصاص خواهد شد. قطعاً روشنفکرانی که تا دیروز حکم قصاص را یک توحش می‌خواندند، امروز در کنار مقتول ایستاده‌اند و خواستار قصاص قاتل هستند؛ همین یک واقعه کافیست تا همه به شاذ بودن نظریه این افراد پی ببرند.

وَ لَکُم فِی القِصاصِ حَیاهٌ یا أُولِی الألباب (بقره ـ ۱۷۹)

سی نیوز...
ما را در سایت سی نیوز دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : mnmn cnews بازدید : 23 تاريخ : سه شنبه 27 تير 1396 ساعت: 16:51